Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното

...
Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното
Коментари Харесай

Русия ограничава продажбите на алкохол за световното по футбол


Практически всички градове - бъдещи домакини на мачове от тазгодишното международно по футбол в Русия, ще лимитират продажбите на алкохол по време на игрите, а тук-там и предния ден, осведоми " Известия ", като се базира на локалните управляващи.

Според вестника, представен от Българска телеграфна агенция, мярката не е изключително сурова, защото визира единствено напитките в стъклени бутилки и продажбите край стадионите и почитател зоните. Подобни ограничавания има и за феновете на мачовете от националното съветско състезание, припомня той.

По време на международното ще бъде направено изключение за бирата. Бира ще се продава даже на самите игрища - само че единствено в пластмасови чаши, " с цел да се сведе до най-малко рискът от контузии ", декларира за " Известия " Ораз Дурдиев от борда на компанията " САН Ин-Бев ", която е измежду спонсорите на шампионата.

Масовите разгулен гуляи са неотменима част от всички огромни футболни шампионати и локалните управляващи в Русия редовно се приготвят за тях - в някои райони да вземем за пример възвръщат изтрезвителните, премахнати в страната през 2011 година, добавя " Известия ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР