Практически форум за стартиране и растеж на нов бизнес ще

...
Практически форум за стартиране и растеж на нов бизнес ще
Коментари Харесай

Практически форум за стартиране и растеж на нов бизнес ще се проведе през февруари

Практически конгрес за пускане и напредък на нов бизнес ще се организира през февруари. Той ще даде отговор на въпроса по какъв начин да управляваме бизнес процесите и е ориентиран към фрийлансъри, започващи компании и експерти, които възнамеряват да стартират личен бизнес

Предприемачеството и започващите бизнеси с бодра крачка, свежи хрумвания и огромно въображение стъпват самоуверено по пътеката на актуалната стопанска система. Устремени в развиването, фокусирани в креативния развой, доста постоянно обаче се изправят пред компликациите на ръководството на бизнеса като развой. Растейки, всеки бизнес стига до нуждата от оптимизации, внедряване на нови технологии и усъвършенствания. Те от своя страна доста постоянно водят до страхове и провали. Така се поражда нуждата от асимилиране на познания и умения за ръководство на измененията и обмисляне на растежа, тъй като по-лесно преодоляваш трудностите, когато си еластичен и млад.

“ПЪТЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА ” e на практика конгрес, основан на дълготраен опит в решаването на съответни бизнес проблеми и ръководството на процесите на бизнес развиване в редица компании. Събитието ще се организира на 9 февруари от 9.00 до 17.00 часа, а билетите към този момент са в продажба.

В шест съществени панела ще бъдат дискутирани основни тематики, които са част от ефикасното ръководство на дребния и започващ бизнес:

• Нагласата да работиш за себе си – по какъв начин да намерим мотивацията да станем бизнесмени и какви цели преследваме с това решение.
• Преди да основем компанията – установяване на задачата и визията.
• Личните финанси и фирмените потребности - приоритизиране на персоналните финанси и слагането им в ред като първа стъпка към ефикасното ръководство на компанията.
• Процесът на основаване на компанията – основаването и техническите бюрократични наложителни параметри, на които би трябвало да обърнем внимание.
• Партньорите до нас – счетоводство и разликите в услугата. Нуждата от правилен сътрудник, който да ни оказва помощ в развиването и ръководството на финансите.
• Оптимизиране и ръководство на процесите и прилагане на нови технологии - стъпки към триумфа.

Един от главните фокуси на идното събитие ще бъдат най-често срещаните неточности при пускане на личен бизнес и по какъв начин да бъдат преодолени те. Според Павел Хрисков - IT експерт с интернационален опит, финансов и бизнес съветник, един от главните проблеми, пред които започващите бизнесмени се изправят, е неналичието на изясненост по отношение на бъдещото им начинание. „ От моите наблюдения мога да изведа като главен и то доста огромен проблем пред започващите компании неналичието на ясна цел да стартират бизнес. Става въпрос за цел, друга от това да изкарват пари. Когато нямаме изясненост за задачата си, не можем да определим и по кое време сме я постигнали, дали и по кое време е пристигнал моментът да спрем, тъй като виждаме, че това не са нашите визия и задача “ – разяснява той. Димка Кънчева, счетоводител с 10-годишен опит, добавя, че дружно с неналичието на изясненост за бъдещото развиване на бизнеса, определяща е и яснотата по отношение на нужния бюджет за реализиране на концепциите, а Стоян Шейретов – че сериозна неточност е неналичието на обстоен бизнес проект, в който да са планувани всички парични потоци.

Тримата са главните лектори на практическия конгрес „ Пътят на бизнесмена “.

На идния конгрес ще бъдат обсъждани и действителни бизнес проблеми. До 5 февруари всеки искащ може да изпраща своите въпроси и проблеми, свързани със стартирането на личен бизнес, на имейл [email protected]. Планира се част от програмата на събитието да бъде практическо разискване на действителни проблеми и въпроси в работни групи, всяка от които водена от експерт в съответната сфера на база събраните проблеми и въпроси

Практическият конгрес “Пътят на бизнесмена ” има за цел да поддържа бизнесмените и започващите бизнеси в процеса на тяхното основаване, напредък и асимилиране на нови познания по пътя на триумфа. Организатор на събитието е Consendo Bulgaria – компания, която дава консултантски бизнес услуги и оказва подпомагане на обществени и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са специалисти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране.

Партньори на “Пътят на бизнесмена ” са ресторант Ам-Гъл, Different Trade, SOHO – Sofia Holistic Coworking Company, Inteleksys, Hriskov Group и MMS Group.

Медийни сътрудници на събитието са DartsNews, iNews, b2bmedia, OFFNews, Указател за експерти, Блогът на Нефтелимов, Фондация " Вътрешен компас: Следвай своя път ", HR-bg и Business Club. Цялостното информационно обслужване е поверено на Агенция за интегрирани маркетингови връзки 3CON.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР