Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните

...
Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните
Коментари Харесай

Биляна Гавазова със забрана да ражда! С мъжа й изхарчиха парите за сватба

Практически е невероятно да забременея сега. Взела съм съответните ограничения “, показа искрено Гавазова , запитана дали с годеника й Теодор работят за още едно бебе, научи HotArena .

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците й, били честите отсъствия и неспособността да се оправя с предоставената й работа . Понеже Биляна съчетавала работата с грижите към сина си и въртенето на семейството, постоянно изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Не можела да разчита на родителите си, които към момента живеели в Шумен, а сестра й, въпреки и на една ръка разстояние в столицата, тичала след своите близнаци, писа „ Ретро “.

Шефовете гледали да щадят  журналистката, само че сътрудниците й протестирали, че също имали деца и не се употребили с такива привилегии .

Биляна е измежду най-добре платените фрагменти в БИ ТИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), само че неотдавна с мъжа й вложили безусловно всичките си спестявания в нов апартамент . Откакто е в столицата,  това е третото жилище, което претенциозната водеща на „ Чети етикета “ сменя. Обзавеждането глътнало много пари, въпреки да не заложила на най-скъпите и съвременни мебели, и по този начин плануваната женитба останала още веднъж в листа с чакащи следващата година.

Гавазова не била изключително щастлива, че мъжът й непрестанно намирал извинения да избегне подписа, само че се водела по неговото мнение, че всяко нещо идвало с времето си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР