Праисторически рисунки, намерени в пещери близо индийския град Чарама, станаха

...
Праисторически рисунки, намерени в пещери близо индийския град Чарама, станаха
Коментари Харесай

Учени от НАСА проучват скални рисунки на извънземни, но ще скрият ли истината?

Праисторически рисунки, открити в пещери близо индийския град Чарама, станаха дребна сензация. Работата е там, че тази скална живопис показва, както се допуска, представители на извънземна цивилизация и техните кораби. Други пояснения индийските учени не могат да дадат, написа Езорейтер.
За да разкрият тази многовековна загадка, археолозите са се обърнали към НАСА. Специалистите от американската галактическа организация оповестиха, че с наслада ще изследват тайнствените изображения и ще създадат заключения по отношение на наличието им.



Местният археолог Джагдиш Бхата прави съмнение, че първобитните хора, живеещи в миналото на тази територия, са станали очевидци на кацане на извънземни. естествено, сходно представление извънредно е поразило пещерните хора и те са изобразили гостите от другия свят и техните кораби. Съобщава се, че възрастта на тези творби е минимум 10 000 години. Те са нарисувани върху камъка с незнайна багра, която за удивление на учените се е запазила. Много от рисунки даже са цветни.

Някои хуманоиди, изобразени на тях, са облечени в скафандри и държат оръжие в ръцете си.



Уфолозите и конспиролозите настояват, че да се желае помощ от НАСА по отношение на рисунките е неприятна концепция. По думите на поддръжниците на теориите на заговора, американците прелестно знаят, че извънземните посещават нашата планета от антични времена. Освен това, американските учени надеждно крият тази информация от обществото и се стараят да унищожават или дискредитират всичките доказателства за съществуването на " зелените човечета ", в случай че информация за тях изтече в пресата.

Затова представителите на американската галактическа организация най-вероятно ще заявят, че това не са никакви извънземни, а, примерно, религиозни мечти на античните хора. Може да кажат също, че рисунките са имитации.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР