Прагматични, но в никакъв случай студени, те най-добре от всички

...
Прагматични, но в никакъв случай студени, те най-добре от всички
Коментари Харесай

Девите са духовните лечители на Зодиака

Прагматични, само че никога студени, те най-добре от всички знаци усещат и схващат страстите на другите.

Всеки един от 12-те знака на Зодиака има своята задача. За зодия Дева, това е да бъдат Лечители.

Често измежду Девите има лекари и медицински служащи. Но за малко хора е известно, че дарбата им е още по-силна в нравствен аспект. Никоя друга зодия не може по този начин ясно да долавя и съпреживява страстите на другите.

Девата освен ще ви изслуша и разбере, само че безусловно ще влезе в душата ви и ще изпита страстите ви.

Освен невероятна емпатия, Девите имат изострен изчерпателен разум. В композиция двете качества ги вършат отлични слушатели и хора, с които можете да споделите всичко и да разчитате, че ще ви оказват помощ да постигнете изясненост и да откриете решението на проблемите си.

Всеки, който има другар Дева, знае каква поддръжка може да открие в негово лице, както на прочувствено, по този начин и на рационално равнище. Земни, проницателни, състрадателни, те са в действителност незаменима опора за всички свои близки.
Иронията е в това, че самите Деви са мощно тревожни хора. Те се оправят с впечатляваща лекост с непознатите проблеми, само че когато самите тях ги мъчи нещо, мъчно го споделят.

Задържат паниките и терзанията в себе си. Затова, в случай че имате непосредствен от зодия Дева, не забравяйте да го изслушвате и подкрепяте. Девите изпитват мощна потребност да могат да се доверят на някого и да се почувстват обгрижвани, въпреки че рядко ще го признаят. В подмяна обаче, ще ви дадат минимум 100% от себе си!

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР