Прага. Премиерът Бойко Борисов пристигна в Прага, където ще участва

...
Прага. Премиерът Бойко Борисов пристигна в Прага, където ще участва
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Прага, където ще участва в Срещата на върха на държавите членки от групата „Приятели на кохезията“

Прага. Премиерът Бойко Борисов дойде в Прага, където ще взе участие в Срещата на върха на страните членки от групата „ Приятели на кохезията “. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .
На форума българският министър председател Борисов ще бъде посрещнат от домакина - министър-председателят на Чешката република Андрей Бабиш, след което стартира пленарната сесия на водачите от групата „ Приятели на кохезията “. На срещата на върха в Прага е поканен и еврокомисарят по бюджета и човешките запаси Гюнтер Йотингер.
На форума ще се организира полемика за Многогодишната финансова рамка за интервала 2021-2027 година като фокус в разискванията ще се сложи върху Кохезионната политика. Целта е водачите на 17-те страни от групата да изпратят мощно обръщение по отношение на значимото място на Кохезионната политика в бюджета на Европейски Съюз, която носи забележими изгоди за всеки жител на Общността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР