Prada представи официално новото си партньорство с националния женски футболен

...
Prada представи официално новото си партньорство с националния женски футболен
Коментари Харесай

Кралиците носят Prada: Модната къща облече женския футболен отбор на Китай

Prada показа публично новото си партньорство с националния женски футболен тим на Китай.

Луксозната марка съобщи, че дава на тима " пресен и съвременен имидж отвън терена " преди Световното състезание по футбол за дами това лято, заяви CNN.

Постът от обществените мрежи бързо се популяризира в платформата за микроблогове Weibo, където е гледан над 300 милиона пъти.

Новината за партньорството за малко оглави листата с най-актуалните тематики на платформата, като доста консуматори приветстваха новия имидж на тима.

" Кралиците носят Prada ", гласеше един от известните мнения.

Потребителите на Weibo разясниха, че изборът на Prada следва свадите, свързани с нейните предходни посланици в лицето на китайски звезди, отбелязва CNN. Затова за новата акция даже беше основан хаштаг #PradaFinallyGotTheRightOne.

През 2021 година марката анулира контракта си с актрисата Джън Шуан, откакто някогашният ѝ сътрудник я упрекна, че е изоставила двете им сурогатни бебета в Съединени американски щати.

Неотдавна марката се дистанцира и от някогашния дипломат Цай Сюкун, откакто жена, с която той е имал връзки, съобщи, че е направила аборт по хипотетично гледище на артиста. В изказване той отхвърли да е направил каквото и да било нарушаване.

Междувременно различен консуматор допусна, че националният тим на Китай, който сега е на 14-о място в света, е " надалеч от лигата на Prada ".

Според други, визията на тима наподобява прекомерно мъжка. " Prada може да направи нещо по-добро за девойките ", гласи коментар. " Това не наподобява задоволително добре. "

Prada has revealed a partnership with the Chinese Women’s National Football Team, in an effort to support talented young athletes and explore the world of sport. https://t.co/1iJQkjrfuf
— WWD (@wwd) July 10, 2023
Както стилната къща, по този начин и нейната компания майка LVMH оповестяват за възходящи продажби в Китай, откогато страната отвори порти след три години на строга политика поради Covid-19.

През май Prada разгласи, че районните продажби в Азиатско-тихоокеанския район са нарастнали с 22% през първото тримесечие на 2023 година и въпреки че марката не даде подробни данни за Китай, тя заяви, че активността ѝ в страната " се е върнала към напредък ".

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР