ПР агенцията Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор за България на световната

...
ПР агенцията Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор за България на световната
Коментари Харесай

Интелдей Солушънс с две награди от престижния конкурс на Българската асоциация на ПР агенциите

ПР организацията „ Интелдей Солушънс “, извънреден сътрудник за България на международната мрежа на самостоятелните информационни организации PROI, завоюва две оценки на десетото юбилейно издание на влиятелния конкурс BAPRA Bright Awards, който завърши с гала в столичен клуб. Това е единственият конкурс в областта на маркетинговите връзки у нас.

Журито, формирано напълно от водещи интернационалните специалисти в областта на връзките с обществеността, отличи „ Интелдей Солушънс “ с първо място в категория „ Комуникационна кампанния в обществения бранш “ и трето място в категория „ Кампания Public Affairs “ за акцията #EUandME, осъществена за Европейската комисия.

С тази акция, ориентирана към младежите в Европа, доказахме, че младото потомство има потребност от особено основани за тях и таргетиращи ги послания посредством целия информационен инструментариум – от обичайни до цифрови канали, сподели Боян Иванович, изпълнителен шеф на ПР организация „ Интелдей Солушънс “.

Целта на акцията е да направи Европейския съюз по-достъпен за поколението на хилядолетието, като му помогне да открие достиженията на Европейски Съюз, които вършат ежедневния му живот по-безопасен, по-лесен и по-успешен. #EUandME стартира значим разговор с младите жители, помагайки им да схванат ролята на Европейски Съюз в техния живот и да открият всичко, на което имат право в следствие от това, че живеят в една от страните членки.

Кампанията, осъществена от „ Интелдей Солушънс “, бе отличена всред рекорден брой кандидатури в тазгодишната конкуренция.

За първи път в историята на състезанието вземат участие 164 плана. Председател на интернационалното жури тази година бе Барт де Врийс, отпред на Международната ПР асоциация от 2016 до 2018 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР