ПР агенция Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор на PROI за България,

...
ПР агенция Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор на PROI за България,
Коментари Харесай

Интелдей Солушънс с пет награди от два престижни конкурса

ПР организация „ Интелдей Солушънс “, извънреден сътрудник на PROI за България, завоюва четири оценки на 18-тото издание на годишните награди на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) ПР Приз. Конкурсът завърши с публична гала през вчерашния ден в Sopharma Business Towers в столицата. 

Проектът „ Зимнина за софиянци “, осъществен про боно за „ Група за чист въздух “, завоюва първо място в категория „ Зелени връзки и градска среда “ и трето място в категория „ Комуникационен план в неправителствения бранш “. Комуникационната акция притегли вниманието на медиите, институциите и обществото към казуса с мръсния въздух, апелирайки за навременни и съответни ограничения за справяне с казуса. 

„ Интелдей Солушънс “ завоюва и влиятелното второ място в категория „ Корпоративна информационна акция “ за плана „ Изстрелване на първия български геостационарен спътник BulgariaSat-1 “, осъществен за „ България Сат “ ЕАД, част от групата на Булсатком.

Проектът „ Национален конкурс за детска авторска приказка „ Дъбови листа “, осъществен от „ Интелдей Солушънс “ за издателство „ Дъбови листа “, профилирано в детска художествена литература, получи специфичната премия на B2B MEDIA. Резултатът от този план е сборникът „ От деца за деца “, който бе публикуван в края на предходната година и събра най-хубавите 25 приказки и 36 илюстрации, основани от деца от цялата страна. В момента тече второто издание на състезанието, който завършва на следващия ден на връх празника на славянската книжовност и просвета - 24 май. 

„ Интелдей Солушънс “ бе отличена и с премия на тазгодишните награди BAPRA Bright Awards, проведени от Българската асоциация на ПР организациите в категория „ Специално събитие “ с плана „ Зимнина за софиянци “. 

Журито на двата състезанието – ПР Приз и BAPRA Bright Awards, включва водещи български и интернационалните информационни специалисти, показват от организацията. 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР