„ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца е институция и отличен

...
„ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца е институция и отличен
Коментари Харесай

​ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца отбеляза 47-та си годишнина

„ ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца е институция и отличен учебен модел, който се е потвърдил през годините с високите резултати и триумфи на своите възпитаници и учители. Три са ключовете, на които разчитаме, с цел да запазим и на следващия ден триумфите, на които се радваме през днешния ден – труд, безрезервност и отговорност. “ С тези думи шефът на учебното заведение Татяна Василева приветства многочислените посетители на тържеството на гимназията.
47-та годишнина от основаването на учебното заведение бе маркирана с хепънинг под надпис „ Щастлив съм в моето учебно заведение “. Присъстващите на събитието имаха опцията да се насладят на разнообразната празнична стратегия, която приготвиха учителите и учениците от ППМГ – Враца. По атрактивен метод те показаха всеки от профилиращите предмети, приготвиха благотворителен базар с произведения, направени от клубовете по план „ Твоят час “ – картини графика и живопис, снимки със сезонни изгледи от родния град, диамантени гоблени и декоративни предмети, бумажно направени модели и други Учениците от групите по национални танци и мажоретния състав бяха подготвили танцови осъществявания, в някои от които се включиха и гостите на тържеството.
Като част от програмата на празника бе проведен и самобитен Ден на отворените порти, по време на който десетки гости имаха опция да прегледат елитното врачанско учебно заведение.
Поздравления за патронния празник и пожелания за още триумфи сервира кметът на Община Враца господин Калин Каменов. Прочетени бяха и приветствени адреси от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, евродепутата инж. Владимир Уручев, народния представител инж. Петя Аврамова, регионалния шеф Малина Николова, РУО – Враца, Училищно настоятелство и Обществен съвет при ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР