ПП ВМРО – Българско национално движение от днес е част

...
ПП ВМРО – Българско национално движение от днес е част
Коментари Харесай

ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти

ПП „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване " от през днешния ден е част от най-голямото политическо семейство на консерваторите.

Това се случи на днешния конгрес на Алианса на европейските консерватори и реформисти (АКРЕ) в италианската столица Рим, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация. 

Членството на Вътрешна македонска революционна организация в политическия алианс на консервативните и патриотични сили е без подозрение извънредно интернационално самопризнание за активността на Организацията, а и в частност на евродепутата Ангел Джамбазки, който към този момент пет години е част от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент.

Ние считаме, че в този момент бе най-удачният миг това да се случи откакто партията на Ердоган приключи участието си в Алианса и по този метод изчезна алената линия, която от Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не бихме минали, а точно да сме в една организация дружно с Ердоган, пишат партията на войводите. 

Членството на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ идва в навечерието на най-важните европейски избори до момента. Избори, които ще трансформират Европейския съюз. Разпределението на силите в бъдещия Екологичен потенциал ще бъде напълно друго от досегашното, а упованията са консервативните и патриотични сили да получат още по-голямо посланичество.

Вътрешна македонска революционна организация вижда бъдещата си активност в Екологичен потенциал точно в границите на АКРЕ, което безспорно е най-голямото консервативно семейство, борещо се през годините за Европа на отечествата, за повече народен суверенитет, за опазване на традициите – фамилните и националните, за опазване на културния и християнски темперамент на Европа, за недопускане на мигранти и други Ние даваме политическа поръчка да сме алтернативата на досегашния демократичен диктат в Европа и в бъдещия Европейски парламент въз основата на гореспоменатите политически позиции. Ще се противопоставим на либералите, които сринаха доверието на европейските жители със своите политики, декларират от Вътрешна македонска революционна организация. 

Алиансът на европейските консерватори и реформисти ще бъде обединител на всички обичайни и патриотични политически сили в бъдещия Европейски парламент, който ще предложи различната политика на досегашното демократично статукво, а Вътрешна македонска революционна организация, като част от АКРЕ, ще бъде българският глас в Европа. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР