ПП Възраждане смята, че държавната система се разпада. Започва взаимно

...
ПП Възраждане смята, че държавната система се разпада. Започва взаимно
Коментари Харесай

Втори ден Възраждане говори за държавен преврат

Политическа партия " Възраждане " счита, че държавната система се разпада. Започва взаимно изтребителна война, съобщи от трибуната на Народно събрание Костадин Костадинов в декларация от името на ПГ. Той е обезпокоен от които се чакат по-късно през днешния ден.

Това, което се случва, е най-крупната машинация. Констатацията на Костадинов не е обаче за предстоящите записи, а за възможното

Честно и правилно е гласоподавателите да знаят кой с кого ще се коалира. Според Костадин Костадинов Политическа партия готвели държавна измяна с възможни смени на шефове на служби, които, съгласно информацията, която Радостин Василев щял да е изнесе, е съгласувана с посланици. Имаме закононарушение против републиката, безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

Съгрешихте всички и ненужни заедно станахте, перифразира Костадинов думите на деятел Павел. За него нямаме политически хайлайф, а наслойка. Затова Възраждане желае нови избори. Съвременната българска страна унищожила повече българи, по думите му, в сравнение с османските султани. Парламентът няма да липсва на никого в страната, счита той. Костадинов настоя партиите да са почтени към гласоподавателите си.
 Движение за права и свободи желаят Велико национално заседание
Движение за права и свободи желаят Велико национално заседание

България замязяла на " анимационна страна "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР