ПП се разграничи от Габриела Славова, обвинена в жестокото убийство

...
ПП се разграничи от Габриела Славова, обвинена в жестокото убийство
Коментари Харесай

ПП за Габриела Славова: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката

Политическа партия се разграничи от Габриела Славова, упрекната в жестокото ликвидиране на брачна половинка си в столичния квартал " Драгалевци ".

 

Припомняме, че става въпрос убийството, което е осъществено на 18 януари на ул. „ Елемаг " в столицата. Мъжът е седял на шофьорското място в колата, а от задната седалка на автомобила 54-годишната жена (майката) е стискала шията му, до момента в който 33-годишната жена го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата.

 

" Във връзка с многочислените изявления към бруталното закононарушение от през вчерашния ден, бихме желали да дадем няколко обяснения.

На първо място - откровени съболезнования на околните на Пейо Пеев, и съжаления за това, че сходни случаи изобщо са част от нашия живот.
Габриела Славова не е член на политическа партия " Продължаваме Промяната ". Присъствала е на учредителното заседание на партията и е била на последно място в бургаската листа на Политическа партия на първите за нашата политическа мощ избори през 2021 година ", означават в позиция от партията.

 

От Политическа партия припомнят, че бруталното закононарушение няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата активност на съответните причинители, и слагането на случая в сходен подтекст политизира ненужно така и така трагичния случай.

 

" Убедени сме, че никой няма изгода от това ", пишат още от партията.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР