ПП се превърна в пълен провал. На път е да

...
ПП се превърна в пълен провал. На път е да
Коментари Харесай

Карадайъ хапе: ПП вече е абревиатура за пълен провал

ПП се трансформира в цялостен неуспех. На път е да стане цялостен срам. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание преди началото на дебатите по импортирания от ГЕРБ-СДС избор на съмнение против кабинета на Кирил Петков.

Вотът на съмнение към държавното управление е естествен политически ход при този политически резултат. Вотът на съмнение е законна форма в демокрацията, сподели Карадайъ.

Не знам за какво хора, които неправилно потеглиха да сформират коалиция, търсят да упрекват опозицията, когато са си изгубили болшинството, добави водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ напомни, че държавното управление може да е на шест месеца, на министър председателят и вицепремиерът са от една година във властта и носят цялата отговорност за последните 12 месеца

Ако Политическа партия предходната година потегли с огромната неистина, само че тя не се разбираше на момента, в този момент Политическа партия се трансформира в цялостен неуспех и е на път да стане цялостен срам, заключи той.
ТЕМА преди 1 час 2171 преди 1 час 1687 преди 2 часа 724
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР