ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България, като

...
ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България, като
Коментари Харесай

ПП са най-добрите агенти на руското влияние в България, като тотално отвратиха българите от САЩ

Политическа партия са най-хубавите сътрудници на съветското въздействие в България, като тотално отвратиха българите от Съединени американски щати. Това написа в собствен коментар Калина Андролова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Парламентът през вчерашния ден беше изключително забавен. ПП/ДБ бяха в цялостна изолираност за следващ път. Всички мачкаха Асен Василев за безобразията, които насътвори във финансите! ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха показно по какъв начин се вкарва проблем в Народното събрание и болшинството разкоства Асен Василев, че дори го принуждава и да предприеме дейности, които ще са му сложни за осъществяване.

ГЕРБ и Движение за права и свободи демонстрираха на ПП/ДБ (ако тези въобще могат да схващат каквото и да било), че времето им отмина безславно и че единствено по милостта на ГЕРБ и Движение за права и свободи те към момента дишат политически въздух.

ПП/ДБ не желаят да схванат, че не те са тези, които преобладават политическия дискурс и решенията

Те са тези, които завоюваха борбата на паветата, само че изгубиха войната! И изгубиха войната от тъпотия, от бездарие, от безочливост. Най-вече от безочливост! Да речем, че бездарието никого не втрещи. Но наглостта им е шокираща. А алчността и схемите им са невъобразими. И преди тях не е било цветя и рози, почтеност и честност. Но тези подминават законите като празна спирка, нарушават Конституцията, поразяват и източват цели браншове от стопанската система, обърнаха страната наопаки с претенцията, че са знаещи, а се оказа, че са спукани БАЛОНИ с изключен разсъдък.

Всъщност всеки умствено обикновено развъртян човек знае, че ръководството на страната не може да бъде ЕКСПЕРИМЕНТ и че жителите не са опитни мишки

Народът има възприятието, че тези от Политическа партия доста се задържаха. Време е да си вървят. Посолството, което ги е одобрило пред предприемача (предложил ги на Радев), би трябвало най-сетне да спре да се разпознава с тях под каквато и да е форма. Защото тези способстваха за повишаване на антиамериканизма в България по безподобен метод и безусловно необратимо.

Политическа партия са най-хубавите сътрудници на съветското въздействие в България,

като тотално отвратиха българите от всевъзможни благосклонности към американския жанр на работа, избор на хора за властта, тактики и проекти. Не може, в случай че искаш да имаш България за съответен сътрудник в геополитиката, да разсипеш страната през инсталирането на смайващи измамници във властта. Хаосът, който тези сътвориха, не е в интерес на крепко партньорство. Тъкмо противоположното.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР