ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен,

...
ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен,
Коментари Харесай

Цветанов: У хората има невероятен страх от управляващите

ПП „ Републиканци за България “ откри офиси в Русе и Шумен, в наличието на ръководителя Цветан Цветанов, съобщи novini.bg.

В обръщението си към присъстващите ръководителят на партията още веднъж приказва за страха насаден от ръководещите у хората.

„ Приходите понижават, доста бизнеси затварят, а у хората има един необикновен боязън от ръководещите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, само че не съм предполагал, че ще изроди идеята и концепцията, с която започнахме. Предателството към полезностите, които имахме първоначално ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, би трябвало да знаят, че има опция в лицето на „ Републиканци за България “, сподели още Цветан Цветанов.

Републиканци за България ще предлага решения на комплицираните въпроси, които стоят пред страната.

„ Аз съм уверен, че това, което прави Гюнай и сътрудниците във всички структури, в регионите и общините ще ни даде опция да имаме мощна представителност в идните парламентарни избори. Целта, която си слагаме в Републиканци за България, е да имаме сериозна парламентарна група, която да е незаобиколим фактор в политическия живот на страната”, приключи Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР