ПП предложи Николай Денков за кандидат за премиер, това съобщи

...
ПП предложи Николай Денков за кандидат за премиер, това съобщи
Коментари Харесай

ПП предложи Николай Денков за кандидат за премиер

ПП предложи Николай Денков за претендент за министър председател, това заяви Кирил Петков на конференция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Трябва да търсим най-важните тематики на обществото, на тази основа може да се построи устойчиво държавно управление. Започваме диалози с всички политически сили, дружно да забележим какво може да ни сплоти, съобщи Денков.

Каним всички празненство на диалози, добави той.

Каним политическите сили на една маса да седнем всички, уточни Асен Василев. Гледаме на това като начало за започване на диалог, в са ясни двата целта, които сме обрисували, двата най значими приемането на България в Шенген и Еврозоната и пакет за облекчение на бизнеса и обществения пакет, сподели Василев.

" Дали ще се стигне до третия мандат, нито една партия от Народното събрание няма да се смени, по тази причина ние гледаме началото на тези диалози като начало на решение на рецесиите. Започване на дебатите за тематиката за приемането на България в Еврозоната, приемането на обществения пакет и редица други значими решения. Вече по-късно ще се приказва за личен състав на кабинета. Наред с всички тези ограничения би трябвало да се организира и правосъдна промяна. Един кабинет, който има упоритостта България да влезе в Еврозоната и Шенген, няма по какъв начин да реализира тази цел без правосъдната промяна ". Това съобщи и Асен Василев, съпредседател на Политическа партия. " Ако ни питате дали сме оптимисти, дано да кажем, че има късмет да осъществяваме втория мандат. Необходимо е да има единодушие от задоволително депутати в Народното събрание, които да застанат зад този кабинет ". На председателски съвет осъществихме диалози Демократична България, Българска социалистическа партия и Български напредък. Смятаме да предложим кабинет на малцинството, само че отново споделям първата съществена задача е единодушие по политиките, по-късно по личен състав на Министерски съвет. Това се случи и предходната година, организирахме диалози, след което съставихме съглашение, това ще се случи и сега- първо ще има диалози за политики ", посочи още Василев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР