ПП МИР настоява незабавно да се въведе машинното гласуване, така

...
ПП МИР настоява незабавно да се въведе машинното гласуване, така
Коментари Харесай

МИР излизат на палатков лагер пред Министерски съвет

ПП МИР упорства неотложно да се вкара машинното гласоподаване, по този начин както е заложено и признато в Изборния кодекс.

" Правителството неотложно би трябвало да стартира да провежда подготовката за машинно гласоподаване още на идващите избори, а и на всички следващи. Докато ръководещите не подсигуряват, че ще спазят закона и на идващите парламентарни избори ще се гласоподава машинно, и до момента в който не забележим действителни дейности в тази посока, ние от Политическа партия МИР заявяваме, че палатковият лагер пред постройката на Министерски съвет, няма да бъде отстранен ", сподели ръководителят на най-младата българска партия Симеон Славчев.

Политическа партия МИР са входирали съобщение до Столична община и кмета Фандъкова, че от 1-ви февруари пред постройката на Министерски съвет започват кротичък цивилен митинг и палатков лагер, за незабавното въвеждане на машинното гласоподаване, с което да се подсигурява честността на вота.

" Призоваваме министър ръководителя да съблюдава законите в страната и да стартира неотложно подготовката за въвеждането на машинното гласоподаване, по този начин както е признато в Избирателния кодекс " безапелационни са от Политическа партия МИР и молят към всички български жители да поддържат настояванията им за машинно гласоподаване и да се включат в митинга, с цел да може да спре подправяне и манипулирането на изборите в България.

Политическа партия МИР кани всички български жители, както и всички цивилен и неправителствени организации и политически партии, които желаят осъществяване на почтени избори в България, да се причислят към митинга за въвеждане на машинното гласоподаване на 1-ви февруари (събота) в 11:00 часа на пл. " Независимост " пред Министерски съвет (Ларгото).

Организаторите на митинга са подсигурили и машина, с която образно ще покажат по какъв начин се случва машинното гласоподаване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР