ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) ще спре подмяната в

...
ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) ще спре подмяната в
Коментари Харесай

Симеон Славчев: ПП МИР ще спре подмяната в България*

ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) ще спре подмяната в България и ще способства за същинската смяна в политическия, икономическия и обществения живот в страната. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

" Политическа партия МИР си слага две съществени цели - да спре подмяната и да направи същинската смяна в България. Някои от партиите на митинга се показват като част от смяната, само че те в действителност са част от статуквото. Те откраднаха справедливия цивилен девиз " Мутри вън ". Този девиз значи всички физически, стопански и политически мутри на прехода - вън, а не това, което следим като деяние на една избрана коалиция, която подмени справедливия цивилен митинг ", съобщи още Симеон Славчев.

Той съобщи, че водещото и особеното при Политическа партия МИР е извеждането на специалистите на напред във времето при реализирането на всички политики. " Повече от 90% от листите ни са от гражданската квота. Аз обикалям на всички места в страната и всеки, който е видял нашата стратегия и лицата, които ще я осъществят, споделя, че застава на 110% зад тях ”, съобщи още водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той посочи, че една от първите политически победи на партията е въвеждането на машинното гласоподаване. " МИР е нова партия, на 2 години, само че към този момент имаме зад тила си сериозна политическа победа - провеждането на почтени избори посредством машинното гласоподаване. Ние бяхме първите, които застанаха зад националната идея за осъществяване на почтени избори и успяхме. Втората крачка е въвеждането на електронното гласоподаване. Политическа партия МИР направи симулатор за машинно гласоподаване, тъй като огромна част от българските жители не знаеха по какъв начин се гласоподава машинно. Симулаторът дефакто е един първообраз на електронно гласоподаване, което наложително би трябвало да се случи в България ", съобщи още Симеон Славчев.

Той добави, че доказателство за сполучливата работа на машинното гласоподаване е частичният локален избор в Благоевград, където няма нито една тъжба и нарушаване при провеждането на изборите.

Симеон Славчев показа концепцията на Политическа партия МИР да се направи незабавно след изборите национална кръгла маса, където ще бъдат поканени всички национално виновни партии и цивилен организации, с цел да се набележат всички значими политики и цели за развиването на България в дълготраен проект и да се търси политически и публичен консенсус по тях.

Симеон Славчев сподели, че една от най-важните цели за Политическа партия МИР е България да има работеща стопанска система и по тази причина партия МИР предлага въвеждането на потвърдения немски модел на социално-пазарното стопанство. " Партия МИР предлага то да стане икономическа основа на българското общество, тъй като ползва по едно и също време два съществени правилото - на свободата и на справедливостта. Чрез правилото на свободата се дава от страната самодейност и опция на бизнеса да се развива и да осъществя своя капацитет. Чрез прогресивното данъчно облагане заслужено ще се разпределят събраните пари в бюджета за обучение, опазване на здравето и сигурност, които са трите стълба на държавността. Социално-пазарното стопанство е потвърден работещ немски модел, който е изведе Германия от тежката рецесия след Втората международна война и я трансформира в мощна обществена и индустриална страна. Чрез този модел ще успеем да изкараме България от рецесията и тя ще има работеща и устойчива стопанска система ", съобщи още водачът на партия МИР.

Симеон Славчев заяви, че главните цели на партията са развиването на туризма, селското стопанство и превоза и инфраструктурата, както и високите технологии и чистите производства. Във всички тези браншове България има неповторими дадености и те не се употребяват дейно, съобщи още Симеон Славчев.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване по време на акция за предварителни парламентарни избори 2021 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР