ПП МИР кани на кръгла маса всички политически партии, граждански

...
ПП МИР кани на кръгла маса всички политически партии, граждански
Коментари Харесай

Партия МИР организира кръгла маса „Механизми за провеждането на честни избори“

ПП МИР кани на кръгла маса всички политически партии, цивилен и неправителствени организации, които са за провеждането на почтени избори в България. Според тях честността на изборите не зависи от три, а от всички партии, които вземат участие в изборния развой.
Кръглата маса на тематика „ Механизми за провеждането на почтени избори “ ще се организира на 2-ри ноември (понеделник) от 11 часа в Българска телеграфна агенция .
„ Каним всички политически партии, които са за провеждането на почтени избори в България да обсъдим механизмите за надзор при провеждането на идващите парламентарни избори и дружно да ги използван. Партия МИР не дели партиите на парламентарно показани или извънпарламентарно показани или на такива, които са първи в социологическите проучвания. В изборния развой вземат участие всички политически партии, а освен тези, които са сега в Народното събрание или съгласно някои имат шансове да влязат в идващия парламент “, сподели водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Той разкритикува дейностите на по този начин нареченото Отровно трио, които съгласно него като се изключи че са разделили гражданския митинг, в този момент вършат опит да сложат разграничителна линия сред политическите партии и организации, които са за провеждането на почтени избори.
Славчев напомни, че партия МИР е най-активната извънпарламентарна партия за провеждането на почтени избори посредством машинно гласоподаване, само че все пак няма да си разреши да разделя партиите на какъвто и да било принцип, още по-малко на база на социологически проучвания.
 Партия МИР: Докладът на Европейска комисия обективно отразява действителността в България Партия МИР: Докладът на Европейска комисия обективно отразява действителността в България
Политическа партия МИР смята, че отчетът на Европейската комисия за върховенството на закона в Република България е отрицателна оценка за изчезналата реф...
„ Партия МИР има съответни оферти и механизми за надзор на изборите, които ще обсъдим с всички партии, цивилен и неправителствени организации, които действително, а освен декларативно са за почтени избори в България “, сподели още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
„ Политическа партия МИР кани всички партии да се включат в кръглата маса, по време на която ще се обединим към съответни действителни и ефикасни ограничения, които ще подсигуряват честността на вота на българските жители. Има надалеч по-добри и ефикасни механизми за надзор на изборния развой от основаването на мрежа от наблюдаващи във всички изборни секции. А построяването на ефикасна мрежа се прави не от три партии, а от всички партии, които вземат участие в изборния развой “, сподели още Симеон Славчев.
Той акцентира, че канят на кръглата маса за честните избори всички медии, тъй като тези диалози би трябвало да се проведат почтено и намерено пред българското общество и с присъединяване на медиите, а не скрито, както през днешния ден са създали представители на три партии.
„ По време на кръглата маса ще сложим табелки на столовете с имената на всички партии и по наличието или отсъствието българското общество ще разбере действително кой е за провеждането на почтени избори в България “, беше безапелационен водачът на МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР