ПП МИР иска незабавно оставката на говорителя на члена на

...
ПП МИР иска незабавно оставката на говорителя на члена на
Коментари Харесай

ПП МИР иска незабавно оставката на говорителя на ЦИК

ПП МИР желае неотложно оставката на представителя на члена на Централната изборна комисия Димитър Димитров, поради негово изявление пред публицист от " Биволъ ", в което декларира, че машинното гласоподаване е безсмислено и че няма да има никаква изгода от него.
" Политическа партия МИР упорства представителят на ЦИК незабавно да си подаде оставката, тъй като това е опит за саботиране на целия избирателен развой. Това е и опит член на ЦИК да всее боязън и суматоха измежду българските жители, за те да не гласоподават машинно и да изгубят доверие в целия избирателен развой. Това напълно обслужва ползите на ръководещите от ГЕРБ ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Гласувайте без боязън и машинно! * Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Гласувайте без боязън и машинно!*
Гласувайте без боязън и машинно. За това прикани ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на онлайн полемика с жители, в която...
" Абсолютно неприемливо е 2 дни преди изборите член на ЦИК да оспорва машинното гласоподаване, с което нарушава Изборния кодекс, признат от Народното събрание. Поради нарушение на закона и саботиране на дейностите, които самата ЦИК е подхванала, настояваме неотложно Димитър Димитров, като член и представител на Централната изборна комисия, да си подаде оставката. Неговото оставане слага под подозрение честността на вота и ще докара до подозрения и ди оборване на изборните резултати ", добави още Симеон Славчев.
" Още през февруари 2019 година Политическа партия МИР е предприе дейности за въвеждането на машинното гласоподаване и в случай че тогава Министерският съвет, Народното събрание и ЦИК си бяха свършили работата, нямаше да изпадаме в този безпорядък в този момент и да се разрушават устоите на държавността и да се губи доверието в провеждането на демократични и почтени избори ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
От Политическа партия МИР приканват българските жители да не се подават на страха, операциите и внушенията от страна на ГЕРБ и техните представители във всички институции, посредством които ръководещите целят да саботират провеждането на почтени избори в България.
Политическа партия МИР приканват всички български жители да излязат и да гласоподават машинно, тъй като единствено по този начин техният глас няма да бъде сменен.
 Барабанистът на Акага Димитър Митев-Дънди води листата на Политическа партия МИР в Пловдив Барабанистът на " Акага " Димитър Митев-Дънди води листата на Политическа партия МИР в Пловдив
Барабанистът на именитата група „ Акага “ Димитър Митев-Дънди e лидер на листата за народни представители на Политическа партия МИР в Плов...
„ Страхът на ръководещите от провеждането на почтени избори посредством машинно гласоподаване е явен и те вършат всичко допустимо той да не се случи, с цел да могат още веднъж и за следващ път да подменят вота на българските жители. Ако излезете на улицата и на инцидентен принцип попитате 10 индивида за кого биха дали своят вот, в най-хубавия случай ще има един, най-много двама, които да кажат, че ще гласоподават за ГЕРБ, а те всякога печелят. Това е действителната социология в България, а не платената, с която всички високоплатени от партиите на статуквото социологически организации ни заливат всекидневно. Как става това – посредством фалшификации и замяна на вота на българите. Крайно време е да спрем всичко това като всеки българин вземе ориста си и тази на децата и внуците си в личните си ръце. За това излезте и всеобщо и машинно гласувайте “, беше безапелационен ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР