ПП излезе с декларация по повод забраната за влизане в

...
ПП излезе с декларация по повод забраната за влизане в
Коментари Харесай

ПП за черния печат на Костадинов за Украйна: Ако прокарва чужди интереси, той е заплаха за България

ПП излезе с декларация във връзка възбраната за влизане в Украйна за 10 години на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Според Политическа партия, в случай че в Народно събрание има хора, които прокарват ползи на друга страна, то това е същинска опасност за България.

„С необикновен интерес следим новините за Украйна, с още по-голяма паника научихме, че български народен представител е бил арестуван и е с черен щемпел за 10 години. Не ни е прочут различен подобен случай“, уточни Росен Костурков.

От името на Политическа партия той настоя да се обясни има ли опасности за националната ни сигурност, в случай че български народен представител е обект на враждебни дейности от друга страна.

Костурков изиска още информация от ДАНС и по случая.

От Има Такъв Народ и „Възраждане“ също излязоха с заявления.

Има Такъв Народ означи годишнината от спасяването на българските евреи. „Свеждаме глава в символ на респект към Димитър Пешев, който е основател на подписка измежду депутатите, обявяващите се за прекъсването на депортацията на евреите“, уточни Снежанка Траянова от партията.

Декларация на „Възраждане“ беше във връзка на атентата на гара Буново против вагон с майки с деца. Стоян Таслаков означи, че въпреки и някои от терористите да са наказани, други остават на независимост и даже вземат участие в политическия живот.

„Не би трябвало да позволяваме политиците да не помнят за отбраната на отечеството, която е първа необходимост“, уточни той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР