ПП и ДБ си говорят как не е нужно да

...
ПП и ДБ си говорят как не е нужно да
Коментари Харесай

Митов: ПП и ДБ не искат да има правителство, целят се в местните избори

ПП и Демократична България си приказват по какъв начин не е нужно да има държавно управление и би трябвало да се върви на избори 2 в 1, сподели пред Нова тв Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ. По думите му това демонстрира, че тези партии се целят в локалните избори, тъй като мислят, че има късмет да вземат огромните общини.

" Те си го приказват това от много време, това е непубличен диалог. Те са подготвени да оставят Радев да ръководи още половин година, а пък приказват въпреки това за импийчмънт ", означи Митов. Според него, с цел да се прави оферта за ръководство, би трябвало да е ясно кой влиза в Народното събрание и кой не.

" Ако ние имаме задоволително мощ, вероятни са разновидности от вида този, който опитахме и последния път - експертен кабинет, без ярки политически лица. Ние отиваме за победа. Това значи да се борим за оптимално огромен брой народни представители, с цел да не подвластен чак толкоз от волята на политически играчи, които са извънредно безотговорни ”, счита политикът. Той не разяснява дали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е викан в американското посолство директно преди последното допълнение на листата " Магнитски ".

Относно възможен идващ лист „ Магнитски ” и терзания, че водачът на партията ще влезе в него, Митов уточни, че това не е обръщение към водача на ГЕРБ, а към институциите у нас.

" Няма им се доверие. Ние знаем какво би трябвало да вършим. Трябва да знаем оттук нататък като страна да продължим напъните, само че да продължим рационално, с цел да не вършим промяна на промяната. Надявам се Владислав Горанов да е почтен и се надявам той да може да го потвърди ”, добави Митов. Той бе безапелационен, че без ГЕРБ не се образуват болшинства в Народното събрание и политическия живот като цяло.

" Да не се слага под подозрение отношението на ГЕРБ с сътрудниците ни в Съединени американски щати. Не единствено не е влошено, то е положително, каквото е било постоянно, занапред ще го виждате. Не загатват, че Борисов би трябвало да се отдръпна. Посланик О’Брайън сподели, че имаме проблем, той е институционален, нямаме доверие, че правосъдната система работи по този начин, като би трябвало да работи в една демократична страна. Това е посланието, не е обръщение към Пешо, Гошо, може и Тошо да прибавя ”, посочи Даниел Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР