ПП ГЕРБ застава категорично зад независимата кандидатура на Генчо Генчев

...
ПП ГЕРБ застава категорично зад независимата кандидатура на Генчо Генчев
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Генчо Генчев е нашият кандидат за кмет на Свищов

ПП ГЕРБ застава изрично зад самостоятелната кандидатура на Генчо Генчев за втори кметски мандат на община Свищов, съобщи при следващото си посещаване в дунавския град националният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Пред съидейници и поданици на Свищов тя напомни, че единствено за четири години със своя твърдоглав труд и със мощната поддръжка на представителите на най-голямата партия у нас, Генчо Генчев съумя безусловно да преобрази общината. „ Както нееднократно съм казвала, работата на Генчев е най-силното доказателство за позитивните резултати от положителния разговор и съдействието сред локалната и централната власт “, съобщи Станислава Стоянова.

През последните четири години Генчо Генчев, дружно с ръководителя на Общински съвет доктор Кристиян Кирилов и общинските съветници от ГЕРБ потвърдиха, че проблемите на хората нямат цвят и единението в името на общата идея е допустимо. „ Заедно съумяха да изградят един доста сполучлив управнически екип и с помощта на общите старания, резултатите на закъсняха “, напомни още Стоянова. „ В качеството си на депутат постоянно съм подкрепяла този екип и считам, че постигнатото е потребно за всички поданици на общината “, разяснява националният представител.

Станислава Стоянова е безапелационна, че община Свищов ще продължи да се развива с бързи темпове единствено при ръководство на Генчев и с болшинство в бъдещия общински съвет на ГЕРБ, което да работи в синхрон с кмета.

Депутатът изрази убеденост, че в деня на вота прагматичният избор е с номер 70 в бюлетината за самостоятелната кандидатура на Генчо Генчев и номер 43 – за извънредно мощната листа на ГЕРБ, предвождана от доктор Кристиян Кирилов. Сред претендентите за общински съветници са както одобрени, опитни експерти, по този начин и енергични и дейни младежи, радващи се на необятна социална поддръжка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР