ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за

...
ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за
Коментари Харесай

ГЕРБ дава Бойко Рашков на съд за 100 хиляди лева

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лева против Бойко Рашков по отношение на изказванията му за парите от автомагистрала „ Хемус “.

 „ Между 30 и 40% от парите - 50-60 или 70-80 млн. лева, превеждани предплатено на представяли се за строители на Автомагистрала „ Хемус ” са се насочвали към политическа партия ГЕРБ. Затова са тези комплицирани структури, направени по време на упралението им ". Това съобщи при започване на януари вътрешният министър Бойко Рашков след разпита в Софийската градска прокуратура по делото „ Хемус “.  

 „ За следващ път Бойко Рашков лъже и хвърля в публичното пространство обвинявания без да уточни доказателства заа тях! Ето за какво ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека потвърди изказванията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си! “, показаха още тогава в писмена позиция Политическа партия ГЕРБ.

„ Бизнесът банкрутира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, приходите на пенсионерите се оказаха по - ниски от обещаните, а Рашков за следващ път се пробва да отклони публичното внимание от проблемите на деня, с дейни мероприятия, тъй като по този начин му е наредил началникът му Румен Радев “, показват от ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР