ПП ГЕРБ участва в частичните избори за кмет на село

...
ПП ГЕРБ участва в частичните избори за кмет на село
Коментари Харесай

Красимир Михалев е кандидатът на ПП ГЕРБ в частичните избори в с. Слънчево

 Политическа партия ГЕРБ взе участие в частичните избори за кмет на село Слънчево, община Аксаково, планувани на 28 февруари. Кандидатът на партията е Красимир Петров Михалев, роден в селото и негов гражданин.

За 8 месеца след постоянните локални избори през 2019 година той съумя със съдействието на бизнеса и хората да построи видеонаблюдение на всички основни места в Слънчево, да го подреди с съвременни пейки, с банкомат, да построи нова спортна площадка.

В плановете му за селото са създаване на параклис, на централен бул. от автомагистралата до центъра, възобновяване на автобусните спирки, регистрация на локалната ловна дружинка, нови фасади на пощата и на здравната работа, разширение на гробищния парк и други Кандидатът за кмет е член на Политическа партия ГЕРБ от основаването й.

Красимир Михалев е приключил магистърска степен по педагогика в Шуменския университет " Св.Константин Преславски “. Работил е като учител, инструктор и като шеф на гаража в Златни пясъци. Семеен, има две дъщери и двама внука.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР