ПП ГЕРБ регистрира днес в Общинската избирателна комисия кандидата си

...
ПП ГЕРБ регистрира днес в Общинската избирателна комисия кандидата си
Коментари Харесай

Директорът на УМБАЛ "Канев" е кандидатът на ГЕРБ за кмет за Русе

ПП ГЕРБ записва през днешния ден в Общинската изборна комисия претендента си за кмет на Русе военачалник Иван Иванов, който понастоящем е шеф на УМБАЛ " Канев " -Русе. Водачът на партийната листа Алисе Муртезова показа на ръководителя на комисията заявление за регистрация на 51 претенденти за общински съветници, претендентът за кмет на Община Русе и претендентите за кметове на дребните обитаеми места.

" Съвсем скоро ще обявим целите си от програмата за ръководство на Общината. Вярвам, че с един добър екип ще съумеем да приведем града в комфортен и привлекателен тип, да излезем от летаргията и засилим темпото на работа, както и да притеглим младежите назад в родното им място. Целта ни е победа на първи тур, тъй като след това ни чака доста работа, с цел да върнем европейския образ на Русе ", съобщи Иван Иванов, представен от " РусеМедиа ". 

Алисе Муртезова на собствен ред съобщи, че ще отстоява редица дела в локалния парламент и русенци ще могат да разчитат гласът им да бъде чут. " Листата ни е формирана от потвърдени специалисти в разнообразни области. Орлин Дяков – досегашният ръководител на групата ни в Общинския съвет, драматург и режисьор, Светлозар Симеонов – машинен инженер, магистър по финанси, шефът на Пристанищния комплекс Стоян Христов, финансистът Йорданка Даневска, специалистът по обучение и шеф на РУО Росица Георгиева, на идващите позиции са Иван Иванов от " Предприемачи ГЕРБ ", доктор Росица Кръстева – невролог, Евгени Игнатов, ръководител на СЛАК " Дунав ". Вярвам, че групата ни в Общински съвет – Русе ще работи градивно и в работа на жителите ", съобщи още Муртезова.

В дребните обитаеми места от общината ГЕРБ залага на одобрени имена и на нови претенденти. В Просена претендент е още веднъж Радостина Давидова, Николай Колев  е на Басарбово, Василена Борисова – Бъзън, Димо Тонев – Мартен, Томислав Кръстев – Николово, Иван Краев – Ново село, Росица Енчева – Хотанца, Биляна Николова – Долно Абланово и Ехлиман Етем – претендент за кмет в Ястребово.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР