ПП ГЕРБ даде тази сутрин брифинг във връзка с вчерашните

...
ПП ГЕРБ даде тази сутрин брифинг във връзка с вчерашните
Коментари Харесай

ГЕРБ е против провокации и напрежение на протестите

ПП ГЕРБ даде тази заран брифинг по отношение на вчерашните митинги. В него Цветомир Паунов сподели, че 7000 души в митинга на ГЕРБ са изразили позицията си спокойно, а по-късно са си тръгнали спокойно и умерено. Другата група по най-брутален метод се опита да разбие полицейския кордон, оповестява Българска национална телевизия. Всичко това беше добре проведено от платени провокатори, сподели Паунов. По думите му те са били насърчени в дейностите си от олигарси, визирайки и укриващия се в Дубай Васил Божков. Всички ангажирани в този развой лица би трябвало да понесат своята отговорност, добави Паунов.

Тома Биков също сподели, че никой, който се движи в границите на закона, не печели от сходни събития. Той сподели, че от ГЕРБ са отправили апел към президента Радев да се обърне към хората, които правят провокации.

През цялото време са отправяли апел към своите симпатизанти да не се поддават на провокации. Организирани хора, съгласно мен със знанието на Радев, какво остава да лидира една страна от 7 млн., в случай че не може да се оправи с водачеството на тази група, която е пристигнала да го поддържа, разяснява Биков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР