ПП е Провалът на Прокопиев“. Това заяви в декларация от

...
ПП е Провалът на Прокопиев“. Това заяви в декларация от
Коментари Харесай

ДПС: ПП е „Провалът на Прокопиев“

ПП е „ Провалът на Прокопиев “. Това съобщи в декларация от името на Движение за права и свободи ръководителят на парламентарната група Мустафа Карадайъ.

„ Видяхме лицемерното отношение към тези, с които си приказват, сякаш приказват, договарят за сформиране на държавно управление, а на процедура се лъжат и зад тила си, на сякаш сътрудниците си, кроят клопки и пъклени проекти – по какъв начин да наподобяват бели посредством словесните им еквилибристики, с опорките и с лъжите, за да обслужват икономико-политическите ползи на ментора си, олигарх и медийно-енергиен монополист, и употребяват властта за бухалка против политическите си съперници и икономическите съперници. И най към този момент не видяхме политика в услуга на хората и обществото “, безапелационен бе Карадайъ.

„ Видяхме, че тези, които са се намърдали в политическия терен посредством лъжата, омразата, разделянето, опълчването в услуга на олигархията, мафията и задкулисието, тези, които направиха допустимо узурпирането на властта от задкулисието, нямат и дума за хората, за бизнеса, за рецесиите, за страната, за бъдещето на България “, съобщи още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Но видяхме, че са единствените носители на морала и истината. Това са хората, които трансфораха лъжата в норма, в закон, клетвопрестъпничеството в национализъм, нарушаването на Конституцията на Република България в подвиг, и нарушаването на законите на страната се трансформира в емблема на Политическа партия и на тази власт. А Политическа партия към този момент го знаете, това е неуспехът на Прокопиев “, акцентира Карадайъ.

От Движение за права и свободи приканват за нормалност. По думите на Карадайъ нормалността се реализира посредством разговор.

„ В името на бъдещето на България, в името на бъдещето на нашите деца и внуци в нашата татковина България предлагаме в разговор да възстановим нормалността, да възстановим демокрацията, да възстановим държавността в нашата татковина. Отиваме на едни предварителни, парламентарни избори за следващ път. Призоваваме всеки един от участниците в тези избори да си даде сметка, че след изборите ще дойдем в Народното събрание, естествено тези, които бъдат изпратени от българските жители ще дойдат в Народното събрание и ще би трябвало в разговор, с общи старания да преодоляваме рецесиите и да решаваме проблемите на хората. Но с цел да стартира разговорът, уважаеми госпожи и господа, би трябвало да спре лъжата по адрес на съперниците и да спре реставрацията на комунизма “, сподели в умозаключение Мустафа Карадайъ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР