ПП е финансова пирамида, Радев даде в ръцете им огромна

...
ПП е финансова пирамида, Радев даде в ръцете им огромна
Коментари Харесай

Кандидатът за вицепрезидент Георги Тутанов: ПП е финансова пирамида, Радев даде в ръцете им огромна финансова власт. Ставаме свидетели на търговия с влияние за 9 милиарда

" Политическа партия е финансова пирамида, Радев даде в ръцете им голяма финансова власт. Ставаме очевидци на търговия с въздействие за 9 милиарда. Скандалът с хонорара на Лена Бориславова в ББР ми оказа помощ да схвана къде са отишли 9 милиарда за 9 дни. 9 милиарда е сумата платена от нас данъкоплатците, с цел да могат тези некадърници да " проучват ".

Това написа в обществените мрежи Георги Тутанов. На последните президентски избора, той бе претендент за визепрезидент на Цвета Кирилова.

" Политическа партия " е финансова пирамида. Те даже не са партия. Когато милееш за България, най-малкото е да създадеш организация със структури, с стратегия за дълготрайно деяние, ясна тактика и визия. Тези мошеници от " Политическа партия " мислят краткосрочно и еднинствената им цел е да изпълнят джбовете бързо и по-късно да изчезнат.
свързани новини72700на 19.01.2022
Тях политиката не ги интересува, само че виж финансовият запас на страната е друго нещо. Никой не беше чувал за тези хора преди Радев да ги вкара във властта през задния вход на Дондуков 2. Ние нищо не знаем за тези хора, а през днешния ден те разполагат с голяма финансова власт и държат нашите пари. Радев е единственият, който би трябвало да понесе отговорност за трагичното положение, в което се намира страната към този момент втора година ", съобщи Тутанов.

Той разяснява и горещата тематика със скандалната заплата на близката до премиера Лена Бориславова.

" Всичко ми стана ясно. Скандалът с хонорара на Лена Бориславова в ББР ми оказа помощ да схвана къде са отишли 9 милиарда за 9 дни. 9 милиарда е сумата платена от нас данъкоплатците, с цел да могат тези некадърници да " проучват ".

Давате ли си сметка по какъв начин се търгува с въздействие и по какъв начин под формата на прикрита активност, която не носи безусловно никакъв резултат, ръководещите са си напазарували всички в страната?
Анализи, специалисти, специалисти на специалистите, анализатори на специалистите, адвокатски адвокатски фирми и т.н… Давате ли си сметка в този момент, за какво всички мълчат? Защото неналичието на политически опит на тези безспорни мошеници, храни едни други мошеници, които сега преяждат с нашите пари…!!!

" Чегъртането " също ни коства милиарди. Плащането на неустойки на уволнени чиновници, заплащане на бонуси и така нататък Само Национална агенция за приходите си раздадоха 32 милиона лв. под формата на бонуси!!!

Ако предположим, че проценти от раздадените пари ще бъдат разхвърляни и върнати към Кирил Петков и компания, то това е най-голямата търговия с въздействие и висша форма на корупция, която в миналото съм виждал…

Така е, когато няма гражданско общество и липсва цялостен мониторинг и надзор от страна на жителите, а насадената ненавист към Борисов е толкоз огромна, че една част от обществото избира страната да бъде разрушена, в сравнение с Борисов още веднъж да бъде на власт.

" Анти Борисов " говоренето ги вкара всички във властта, а те с нищо не потвърдиха, че са по-различни от него и от това, в което го упрекваха ", добави Тутанов.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР