ПП-ДБ взривяват единствената добра за държавата ситуация с цел отиване

...
ПП-ДБ взривяват единствената добра за държавата ситуация с цел отиване
Коментари Харесай

Борисов: Коалиции няма да правим

ПП-ДБ взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори, по тази причина ГЕРБ стартира договаряния и с другите партии в 49-ото Народно заседание, това съобщи Бойко Борисов, представен от Dariknews.bg.

" Имаме съществени запаси по програмата на ПП-ДБ, цели браншове генерират доста дефицити. Съжалявам за това, което приказват тези сътрудници, тъй като им подсещам, че ние единствено с машини ги победихме изрично. И със смесено гласоподаване отново ги победихме изрично. Тях не ги смущава да беседват с партии от хартиената коалиция. Ако ГЕРБ го прави това нещо, е неприятно, в случай че са те, е положително. Техният двоен критерий не престават да го употребяват в цялостен размер. Освен това фискалният запас няма такава конструкция, за каквотом приказват. Проявихме отговорност - с 69 депутати да правиш държавно управление е нещо нечувано, а още по-нечувано е с 64 да правиш държавно управление. С този анонс и с това държание, още повече с опита да ни подкупват, че щели да сложат 2 милиарда в комисия в Народното събрание, която да финансира общините, щели да ни дадат комисии. Искам да им припомня, че когато чегъртаха ГЕРБ, на ГЕРБ не дадоха нито една комисия, тъй че ние с другите партии можем да създадем, тъй че да не получат нино една комисия, в случай че ще играем по този метод. Така че с една дума - те взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори. Нищо друго не ги интересува ", уточни Борисов.

„ Коалиции няма да вършим, ще използван същата тяхна подла хватка – държавно управление на малцинство единствено от ГЕРБ-СДС ”, добави той.

Според него Асен Василев би трябвало да е " доживотен министър, с цел да си оправи финансите ".

„ Ако отидем на кабинет на персони, той би трябвало да е най-много за 6 месеца. Да одобри бюджет, проект за възобновяване, правните закони, каквото може да ес направи по Шенген ”, сподели още Бойко Борисов.

Томислав Дончев пък разяснява бюджета. „ Средствата в запаса теоретично са 10 милиарда, само че това не е напълно по този начин. Като се махнат някакви си разноски, ще се окаже, че националният бюджет дължи най-малко 1 милиарда, в случай че не и 2 милиарда ”, посочи той.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР