ПП-ДБ се регистрира за предстоящите предсрочни парламентарни избори в 24-и

...
ПП-ДБ се регистрира за предстоящите предсрочни парламентарни избори в 24-и
Коментари Харесай

Лена е втора в 24-и МИР? Съди Слави днес

ПП-ДБ се записва за идните предварителни парламентарни избори в 24-и МИР в София, където лидер е водачът на " Да, България " Христо Иванов, а втора, в случай че се съди по фотографията, предоставена от нея, е някогашната говорителка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. 

В листата с кандидат-депутати от така наречен жълтопаветен регион влизат още доктор Таня Андреева, предлагането на БОЕЦ за гражданска квота Иван Калчев - Глиги, някогашната тв водеща Искра Ангелова, Стоян Михалев и още знакови лица.  

Междувременно Бориславова заяви, че в 13,30 в Софийски градски съд внася искова молба за клюка и уронване на името поради пошлото буйство в телевизия " 7/8 ТВ " на Слави Трифонов " Уморена кака Лена ".

" След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки. Има по какъв начин и Има кой да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие. Зависи от всички нас ", зарече се екс началничката на държавното управление на Кирил Петков. 
ТЕМА преди 2 дни 5699 преди 2 дни 3984 преди 3 дни 3078
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР