ПП-ДБ са в електорална криза и изглеждат като съдран чувал,

...
ПП-ДБ са в електорална криза и изглеждат като съдран чувал,
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: ПП-ДБ са като съдран чувал, който ръси избиратели

„ ПП-ДБ са в електорална рецесия и наподобяват като разкъсан чувал, който ръси гласоподаватели “, разяснява пред „ 24 часа “ някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и създател на „ Новото време “ Мирослав Севлиевски.

„ Така беше и партията на царя. Вероятно тази самодейност е първият знак, че осъзнават казуса си, и Панев се пробва с губерката да кърпи чувала. Някога и ние, от „ Новото време “, се опитвахме да кърпим царския чувал. Тогава имаше капсулиране към царя и в този момент ясно се вижда същият развой към водачите на Демократична България и Политическа партия “, акцентира Севлиевски.

По думите му директните последователите и на двете партии са малко.

„ При тях огромната поддръжка е от гласоподавателите, нехаресващи Бойко Борисов и Делян Пеевски. Така че от електорална позиция те и в този момент са си една партия (партията на „ Не Борисов “), само че пък по този начин триумфът им зависи от триумфа и неуспеха на Борисов и това ги прави нестабилни. Би трябвало да го знаят. Със сигурност Демократична България осъзнават и очевидно работят за създаване на конструкция и поддържане на личен електорат. Вероятно е и Политическа партия да го вършат, само че аз не съм го забелязал “, признава Севлиевски.

Според него огромният губещ от „ сглобката “ в Народното събрание е „ Възраждане “.

„ Наличието на държавно управление умъртви възприятието, че те идват, и дори службогонците ги изоставиха. Разпаднаха се в Народното събрание и в Общинския съвет на София. Това да е файдата от сглобката - дотук стига, тъй като „ Възраждане “ предлага нереалистична и неизпълнима политика (меко казано), което е рисково по време на война ", счита създателят на " Новото време ".

Севлиевски прецизира, че за Политическа партия и за ГЕРБ няма непоправими вреди от „ сглобката ".

„ Отстрани наподобява, че Борисов и Демократична България „ бият децата от Политическа партия “, и това събира благосклонности за „ Промяната “ или най-малко им носи лесна амнистия ", отбелязва някогашният народен представител.

Относно изборите за Европарламент той посочи, че политическите фамилии там не допускат обединяване в една партия. 

„ Политическа партия са интернационално забавни, в случай че не отидат при ЕНП или социалистите “, безапелационен е Севлиевски. Той показва, че ротацията на кабинета ще се случи.

„ Нов кабинет ще има. И нов министър на външните работи ще има. Няма по какъв начин поради службогонство да се оголи източната граница на Европейски Съюз. Това ще е същинско харакири за всички водачи на Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България “, разяснява Мирослав Севлиевски. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР