ПП-ДБ са готови отново да говорят с ГЕРБ-СДС за програмите

...
ПП-ДБ са готови отново да говорят с ГЕРБ-СДС за програмите
Коментари Харесай

Кирил Петков: Пред ГЕРБ има три избора, време е да решат какво ще правят


ПП-ДБ са подготвени още веднъж да приказват с ГЕРБ-СДС за стратегиите и да разясняват рецензиите им. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Кирил Петков. 

„ Пред ГЕРБ има три избора и те са доста ясни. Първо, държавно управление на ГЕРБ на малцинството, на личностите, на специалистите, програмно. Отиват при Движение за права и свободи и желаят поддръжката от хора като Делян Пеевски. Избор две - споделят не можем да създадем държавно управление, мисля, че би трябвало да отидем на избори. Третият вид е доста елементарен - поддържат държавно управление с втория мандат. Подкрепа за един от най-хубавите български учени в света, който да поведе България напред ", уточни съпредседателят на Политическа партия.

По думите му към този момент е време ГЕРБ-СДС да разгласят избора си. „ Няма смисъл да се въртим в непрекъснати диалози за нещо. Лидерите направиха крачка обратно. Аз особено направих крачка обратно, с цел да покажа, че разбирам какъв брой е комплицирана обстановката ", добави Пеков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР