ПП-ДБ нямало да се отзоват на поканата на номинираната за

...
ПП-ДБ нямало да се отзоват на поканата на номинираната за
Коментари Харесай

Габриел чака ПП-ДБ в 10 ч., Киро и Асен искат утре

ПП-ДБ нямало да се отзоват на поканата на номинираната за министър председател Мария Габриел, единственият български еврокомисар, тъй като Киро и Асен ги нямало през днешния ден.

От ГЕРБ-СДС насочиха още през вчерашния ден покана за среща очи в очи в зала Запад на Народното събрание.

ПП-ДБ, които посредством представителя си Даниел Лорер още през вчерашния ден обявиха, че няма да поддържат номинацията на Мария Габриел за министър председател макар безспорните й качества, желаят отсрочване на срещата за петък, с цел да можели двамата другари да се върнели от някъде, където били сега.

От ГЕРБ-СДС обаче не виждат нужда за отсрочване на срещата, планувана за през днешния ден в 10 часа, откакто на линия в Народното събрание са съпредседателите на парламентарната им група Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев и могат да вземат участие в срещата, която в началото са приели.

Също за през днешния ден са планувани срещи с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, които ще се състоят по график.

Среща с „ Възраждане “ не се планува след острата реакция през вчерашния ден на Костадин Костадинов против кандидатурата на Мария Габриел за министър председател.

Така „ Възраждане “ и ПП-ДБ могат да се озоват единствените контри на първия и единствен български еврокомисар за министър председател на България.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР