ПП-ДБ може и да предложат състав на правителство, както поиска

...
ПП-ДБ може и да предложат състав на правителство, както поиска
Коментари Харесай

ПП-ДБ може и да предложат състав на правителство, но нямат готовност за имена

ПП-ДБ може и да предложат състав на държавно управление, както изиска от тях на лидерската среща през вчерашния ден Бойко Борисов. Нека първо да минем през разискване в обединението, има и плюсове, и минуси в двата разновидността, тъй че има настройка, само че нямаме подготвеност за имена, заяви в коридорите на Народно събрание акад. Николай Денков.

„ Управленската стратегия, която се приготвя, ще е на Министерския съвет, а не е взаимна, както я разтълкуваха някои медии “, изясни Денков.

„ Ще подготвим такава и ще я обсъдим с другите парламентарни групи като първи ще са ГЕРБ като най-голяма, с цел да забележим дали можем да получим поддръжка “, добави той.

„ Ясно е, че гласуването върви в комплект – конструкция, състав на Министерския съвет и програмата, която би трябвало да извършва Министерски съвет.

Нека да забележим процеса – не се тормозя толкоз за самата подготовка, защото имаме изчерпателна предизборна стратегия, ще стъпим на нея. Повече ме тормози въпросът с другите групи като дълготрайност и трудност “, изясни Денков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР