ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.

...
ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.
Коментари Харесай

Борисов предупреди: ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ГЕРБ

ПП-ДБ да не опитват с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат на следващия ден и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Борисов акцентира, че с построяването на газопровода „ Балкански поток “ от неговото държавно управление България е получила опцията да печели от порядъка на 3 милиарда на година.

„ Ако ми кажете друго дружество, което да е 100% държавно и 3 милиарда лв. чисти. Всеки, който го е построил може да се похвали с него “, сподели Борисов и добави, че приветства дейностите на държавното управление. „ Навремето го построихме, с цел да не ни заобиколят. Дадохме на българския народ освен да печели, само че и да въздейства върху геополитическите събития на Балканите “, добави той.

Борисов акцентира, че на следващия ден има прелестна опция двете партии – ГЕРБ и ПП-ДБ, подкрепени от Движение за права и свободи – да отхвърлят ветото на президента. „ Самите те споделиха, че това е доста значимо за Плана за възобновяване, за какво би трябвало да отлагаме със седмици приемането му “, добави той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР