ПП, БСП и ДБ щели да са правителство на мнозинството,

...
ПП, БСП и ДБ щели да са правителство на мнозинството,
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Търсим 12 депутати, ще се намерят

ПП, Българска социалистическа партия и Демократична България щели да са държавно управление на болшинството, като си намерят още 12 индивида
„ Продължаваме да търсим 12 депутати, които да ни поддържат, оптимистично надъхан съм, че ще се намерят. Това не е работа единствено на премиера, все още беседваме единствено с „ ИТН “, съобщи пред Българска национална телевизия Михал Камбарев от „ Продължаваме промяната “, който е и ръководител на антикорупционната комисия в Народното събрание.

По думите му се търсели хора, които са влезнали във властта, „ с цел да създадат страната по-добра “.

„ Ситуацията в групата е оптимистична. Правителство на малцинството може да работи, само че в случай че се намерят тези 12 индивида става държавно управление на болшинството. При „ Възраждане “ не съм ходил “, добави Михал Камбарев.

Според него борбата за „ Капитан Андреево “ била измежду аргументите за рецесията.

„ Мафията засилва всичките си бутони и това е повода държавното управление да падне. КПКОНПИ ще влезе за разискване, сътрудниците ще ни поддържат “, добави Михал Камбарев.

Според него кандидатурата на Бойко Рашков за КПКОНПИ е извънредно добра.

„ Ако намерим задоволително гласове за бюджета значи, че имаме болшинство и за останалите промени. Във вторник ще бъде свикана антикорупционна комисия на която да стартираме процеса по желание на нов ръководител на КПКОНПИ. Смятам, че ще получим поддръжка “, съобщи Михал Камбарев.

„ Не считам, че Кирил Петков и Асен Василев са проблем. Не сме тръгнали на избори, на България сега не са ѝ нужни нови избори “, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР