ПП АБВ и още 6 партии ще се явят на

...
ПП АБВ и още 6 партии ще се явят на
Коментари Харесай

АБВ и още 6 партии ще се явят на евроизборите като „Коалиция за България”

ПП АБВ и още 6 партии ще се явят на европейските избори като „ Коалиция за България ”. Формацията ще бъде управлявана от водача на АБВ Румен Петков, стана ясно на конференция, съобщи БГНЕС.
 
Партиите, участващи в „ Коалиция за България “, са Политическа партия АБВ, Политическа партия „ Обединен блок на труда Български лейбъристи “, Политическо придвижване „ Социалдемократи “, Политическа партия „ Движение за обществен хуманизъм “, Политическа партия „ Българска левица “, Политическа партия „ Българска партия Либерали “, Политическа партия „ Възраждане на Отечеството “.

 
Рамковото съглашение на „ Коалиция за България “ се сплотява към пет съществени цели: за мощна страна и сигурност за жителите, за завръщане на икономическия и политически суверенитет на България; за битка с бедността и демографската злополука, за обществената правдивост и повишение на доходите; за гарантиране на енергийна сигурност на България; за възобновление на българското село; за общодостъпно и качествено опазване на здравето и обучение, за развиване на българската нематериалност и просвета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР