Позволява също споделяне в мрежата на съдържание от microSD картаМобилното

...
Позволява също споделяне в мрежата на съдържание от microSD картаМобилното
Коментари Харесай

Tenda Pocket WiFi – управлява мобилния хотспот

Позволява също шерване в мрежата на наличие от microSD карта

Мобилното приложение на Tenda е свободно налично за Android и iOS устройства

Безплатно приложение Tenda Pocket WiFi , налично за Android и iOS , разрешава елементарно ръководство на така наречен мобилен хотспот Tenda 4G180 , който свързва голям брой Wi-Fi устройства към 3G/ 4G интернет.

Компактният и бърз Tenda 4G180, показан неотдавна (Tenda 4G180 –  бърз мобилен интернет за Wi-Fi устройствата), може да се ръководи през уеб интерфейс, само че мобилното приложение несъмнено е по-удобно и дава повече независимост на потребителите.

С помощта на Tenda Pocket WiFi (Tenda Link) можете да настройвате безжичната мрежа и мобилния хотспот, включително да променяте SSID на мрежата и паролата за достъп. Освен това мобилната апликация разрешава елементарно шерване на наличието на microSD карта, конфигурирана в Tenda 4G180.

Първо, несъмнено, би трябвало да си свалите и инсталирате мобилното приложение от Гугъл Play, в случай че ползвате Android смарт телефон, или от Apple App Store за iPhone. Можете да свалите приложението и като сканирате със смарт телефона си QR кода, който ще намерите в управлението за потребителя на Tenda 4G180:

Над 50 хиляди пъти е изтеглена версията за Android на Tenda Pocket WiFi

Когато извършите това, иконата на Tenda Pocket WiFi ще се покаже на екрана на смарт телефона:

При допиране на Tenda Pocket WiFi ще се появи началния екран на приложението, който демонстрира наличната връзка през мобилния хотспот към 3G или 4G мрежата:

От менюто Settings в долния завършек на екрана влизате в настройките, където са налични няколко варианти – за промени на настройките на мрежата, Wi-Fi, мобилния хотспот и трафика за данни:

За да правите каквито и да е промени, е належащо да въведете името и паролата си за достъп до мобилния хотспот:

След като към този момент сте получили достъп до настройките, бихте могли да измененията, да вземем за пример, името (SSID) на безжичната мрежа, логаритъма за сигурност и паролата за достъп:

Споделянето на microSD карта е потребна опция, която мобилният хотспот предлага. Картата с потенциал до 32GB се конфигурира във втория слот – вътре в устройството, ситуиран до слота за сим карта, като за задачата би трябвало да се смъкна задният похлупак и да се извади батерията:

За да можете да споделяте наличието в нея с останалите консуматори в безжичната мрежа, е належащо да разрешите сходна функционалност – единствено за четене или за четене/запис, като това може да стане през настройките в уеб интерфейса на мобилния хотспот:

Разрешаване на шерването на microSD карта през уеб интерфейса

Оттук можете също да правите интервенции с файловете в microSD картата – да вземем за пример, да изтривате,а преименувате, качвате и сваляте файлове:

Операции с файлове в microSD картата през уеб интерфейса

В мобилното приложение също е налична алтернатива, която позволява на шерването на microSD картата, включително единствено за четене или четене/запис. Активирайте я, с цел да споделяте файлове с останалите участници в мрежата:

Менюто за шерване е оптимално опростено – ще видите три огромни бутона: за качване, събаряне и обзор на историята на свалянията:

Ако желаете, да вземем за пример, да качите файлове на картата, натиснете Upload и ще получите опция да заредите в нея фотоси, видео или музика от смарт телефона си:

Или пък, в случай че желаете да свалите файлове от картата, натиснете бутона Download, с цел да видите листата с файлове и да изберете кои от тях да заредите на смарт телефона си.

Работата с мобилното приложение Tenda Pocket WiFi е лесна и няма да затрудни даже и неопитните консуматори. Апликацията дава комфортен достъп до настройките на мобилния хотспот и потребление на потребна функционалност като шерване на файлове от microSD карта.

Даунлоуд: Tenda Pocket WiFi за Android; Tenda Pocket WiFi за iOS

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР