Позволява съхранение и възстановяване на критични данни при повредаOD Clone

...
Позволява съхранение и възстановяване на критични данни при повредаOD Clone
Коментари Харесай

OD Clone – опростено клониране на твърдия диск

Позволява предпазване и възобновяване на сериозни данни при щета

OD Clone има олекотен интерфейс и разпознава автоматизирано дисковете
(екранна фотография: TechNews.bg)

Независимо какъв брой време отделяте за поддържане на твърдите дискове , непредвидена щета на някой от тях неизбежно идва със загуба на данни. Когато това се случи, съществуването на архивирано копие може да бъде потребно и да ви спести време.

OD Clone е софтуерен инструмент, предопределен да помогне на потребителите да основат клонинг на твърдия си диск, който ще побере всички значими данни, запазвайки конфигурацията (дяловете). Просто казано, приложението ви разрешава да копирате данните от диск източник (source) на целеви диск (target).

Програмата се отличава с комфортен интерфейс и автоматизирано разпознава дисковите устройства, свързани към компютъра. Като за начало, ще би трябвало да изберете диск, който желаете да копирате или клонирате. Предвидени са и настройки на дяловете за файлова система NTFS, тъй че ще можете да зададете размера въз основа на характерностите на целевия диск

OD Clone копира данните от диск източник на целеви диск дружно с конфигурацията
(екранна фотография: TechNews.bg)

Приложението дава разнообразни информации за клонираните устройства, като да вземем за пример каква е буквата на дяла, общия размер, файловата система, общия и свободния размер и други Няма спомагателни настройки, само че параметрите, заложени по дифолт, са задоволителни за сполучливо клониране.

Важно е да се означи, че програмата поддържа базови MBR и GPT дискове. Макар и разработчикът да не поддържа сега динамичните дискове, такава възмоожност евентуално ще се появи в бъдещи версии на програмата.

Клонингът може да се употребява и като систематичен диск
(екранна фотография: TechNews.bg)

Ако желаете да не ви изненада възможна щета на диска, да не загубите значими данни и да разрешите казуса допустимо най-бързо, можете да се възползвате от опциите на тази стратегия.

Даунлоуд: OD Clone
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР