Позволява разширение на безплатния клауд сторидж Cloudevo обединява различни клауд

...
Позволява разширение на безплатния клауд сторидж Cloudevo обединява различни клауд
Коментари Харесай

Cloudevo – обединява облачните акаунти

Позволява уголемение на безплатния клауд сторидж

Cloudevo сплотява разнообразни клауд услуги и сторидж пространства в един облак, който може да се ръководи централизирано

Софтуерното приложение Cloudevo дава опция за ръководство на всички облачни сметки от обединен интерфейс и комбинира всички сторидж пространства, като употребява местен виртуален диск за по-лесно синхронизиране на файловете.

По създание, Cloudevo сплотява разнообразни клауд услуги и сторидж пространства в един облак, който може да се ръководи по-удобно, от един централизиран интерфейс.

Идеята за сходна услуга е изцяло резонна, защото множеството клауд снабдители лимитират безплатното хостинг пространство. Cloudevo е на практика разширяем, когато става въпрос за спомагателен сторидж – с цел да увеличите пространството си, просто би трябвало да създадете нов акаунт в някоя услуга и да го добавите в листата.

Cloudevo основава обособен диск, който работи съвсем като всеки различен Windows диск, т.е. на процедура няма да срещнете никакви усложнения при потребление на приложението.

Качването на файловете се ръководи от Cloudevo – приложението разпределя данните според от наличното сторидж пространство във всеки клауд акаунт, без да изисква интервенция от страна на потребителя. От една страна, този метод улеснява съхранението, само че от друга – няма метод потребителят да избере къде да сложи файлове.

Cloudevo пази данните против неоправдан достъп посредством AES-256 криптиране при клиента и спомагателни способи като фрагментиране на файловете и качване на фрагментите в разнообразни клауд сметки. Така се лимитира достъпът на доставчиците и други страни до файловете.

Даунлоуд: Cloudevo
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР