Позволява лесно управление на дебитни и кредитни транзакцииPersonal Finance следи

...
Позволява лесно управление на дебитни и кредитни транзакцииPersonal Finance следи
Коментари Харесай

Personal Finance – помощник за личните финанси

Позволява елементарно ръководство на дебитни и кредитни транзакции

Personal Finance следи всички интервенции, свързани с една или няколко банкови сметки
(екранна фотография: Personal Finance)

Управлението на персоналните финанси постоянно е било значима задача, която на моменти може да наподобява много изтощителна. За облекчение са основани стратегии като Personal Finance, която разрешава на потребителите да наблюдават всички дебитни и кредитни интервенции, свързани с един или няколко акаунта.

Инструментът може да следи всички интервенции, свързани с една или няколко банкови сметки. Това е една от мощните страни на приложението, защото потребителите са свободни да основават повече от един акаунт. Освен че разрешава на цели фамилии да ръководят своите финанси, програмата поддържа преводи сред сметки.

Както при множеството сходни услуги, би трябвало да се зададе начална стойност на банковата сметка и по-късно всички дебитни и кредитни транзакции се свързват, с цел да се получат месечни, седмични или дневни стойности на сметката.

Трябва да се означи, че Personal Finance може да импортира финансови данни от всевъзможен вид файлове. На процедура обаче входните документи би трябвало да имат несъмнено оформление, с цел да са съвместими с програмата, а целесъобразният формат за интервенциите по импортиране е OFX.

Който и способ да бъде определен, откакто данните се заредят в инструмента, могат да се генерират статистики. Те разрешават на потребителите да виждат осведомителни таблици по отношение на салдото и получателите на пари, както и таблици с датите на всички записани транзакции.

В умозаключение, Personal Finance e практично средство за всеки, който търси решение за ръководството на своите персонални и фамилни финанси.

Даунлоуд: Personal Finance
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР