Позволява лесно управление и намиране на снимкиJPhotoTagger работи на всяка

...
Позволява лесно управление и намиране на снимкиJPhotoTagger работи на всяка
Коментари Харесай

JPhotoTagger – кросплатформен фото-мениджър

Позволява елементарно ръководство и намиране на фотоси

JPhotoTagger работи на всяка система, на която е конфигуриран Java

Програмата JPhotoTagger се явява платформено-независим управител на фотографии. С нейна помощ можете можете да управлявате и намирате по-бързо фотоси по основни думи, описания и така наречен метаданни.

JPhotoTagger форсира прибавянето и редактирането на тагове посредством автоматизирано допълнение на въвеждания текст и други характерности. Всички тагове се записват в XMP sidecar файлове и базата данни на JPhotoTagger, до момента в който изображенията остават недокоснати.

Приложението може да работи взаимно с други приложения, като да вземем за пример Adobe Photoshop Lightroom. Автоматично чете тагове от нови и изменени sidecar файлове и актуализира своята база данни.

Можете да маркирате фотосите си, да вземем за пример, с Adobe Photoshop Lightroom и JPhotoTagger даже на разнообразни операционни системи: JPhotoTagger работи на всяка система, на която е конфигуриран Java.

JPhotoTagger е наличен свободно за персонална и комерсиална приложимост, в случай че се употребява за маркиране (управление) на фотоси. Не е разрешена продажбата му като независима стратегия или като част от сбирка стратегии.

Даунлоуд: JPhotoTagger
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР