Позволено ли ми е да извикам у дома фризьор или

...
Позволено ли ми е да извикам у дома фризьор или
Коментари Харесай

Повече никакви глупави въпроси за коронавируса, моли полицията в Берлин

Позволено ли ми е да извикам вкъщи коафьор или козметик? Мога ли да се разходя с приятелите ми на открито? Мога ли да разпущам с другари вкъщи?

Берлинската полиция разгласи, че телефонът за незабавни случаи е прегрял от позвънявания с въпроси за наложените от управляващите ограничаващи ограничения в битката против ковид.

Вие имате доста въпроси за ограничаващите разпореждания за #covid19, ние разбираме това, само че това не би трябвало да значи, че хората в потребност не могат да се свържат с нашия център за незабавни позвънявания, написа полицията в " Туитър ", представена от " Ройтерс ".

Броят на умрелите от новия ковид (COVID-19) в Германия за последните 24 часа се е нараснал с 50 души, като от началото на епидемията жертвите в страната към този момент са общо 222 души.

Междувременно Агенция Франс Прес оповестява, базирайки се на вирусолога Кристиан Дростен, че Германия ще усили тестванията до 500 000 на седмица.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 416 000 доказани случая, а умрелите са повече от 18 500. Регистрирани са случаи в 196 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 487 000 случая и над 22 000 умряли в 175 страни, възстановили са се към 117 000. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР