Позовавайки се на новите приложения на ведомствата за интелектуална собственост

...
Позовавайки се на новите приложения на ведомствата за интелектуална собственост
Коментари Харесай

Samsung подготвя нови продуктови марки с допълнението AI за бъдещите си смартфони

Позовавайки се на новите приложения на ведомствата за интелектуална благосъстоятелност излиза наяве, че Samsung желае да записва комерсиалните марки „ AI Phone “ и „ AI Smartphone “, което съответствува с наближаването на анонса на серията Galaxy S24.

В последните вести на Samsung GalaxyClub са открити нови поръчки за търговски марки, подадени от името на компанията. Сега Samsung се интересува от потреблението на термините „ AI Phone “ и „ AI Smartphone “ за идните си смарт телефони. Тези заявки са получени от Управлението на интелектуалната благосъстоятелност на Европейския съюз (EUIPO) и Службата за интелектуална благосъстоятелност на Обединеното кралство (UKIPO), а сходни поръчки се чакат скоро да бъдат подадени и в други патентни ведомства.

Важно е обаче да се означи, че тези поръчки към момента не са утвърдени от нито един от ведомствата. Нито EUIPO, нито UKIPO могат да дават на Samsung мечтаните от тях търговски марки, изключително поради техния общ темперамент. Подобни изказвания обаче идват малко откакто Samsung анонсира опциите за изкуствен интелект, които са свързани с бъдещите смарт телефони Galaxy. Това акцентира уговорката на компанията да употребява термина ‘AI’ като маркетингов термин за своите смарт телефони.

Наскоро Samsung показа нов датчик за камерата, наименуван ISOCELL Zoom Anyplace, който употребява AI Engine от Qualcomm за по-точно следене на обекти и други усъвършенствания. Освен това компанията е възнамерявала стартирането на Galaxy AI, представляваща нова марка устройствата, които ще бъдат показани в средата на януари 2024 година Маркетинговият термин за серията Galaxy S24, в това число и неотдавна видяния Galaxy S24 Ultra, ще бъде „ AI Smartphone “. Многобройни на практика фотоси към този момент съпоставят този модел с неговия предходник, предизвиквайки интерес измежду потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР