Позорната загуба с 2:8 от не накара старши треньора на

...
Позорната загуба с 2:8 от не накара старши треньора на
Коментари Харесай

Сетиен призна за проблеми в клуба, но не подаде оставка

Позорната загуба с 2:8 от не накара старши треньора на каталунския отбор да подаде оставка. В първото си изявление след мача той призна, че резултатът е извънредно тежък удар по самочувствието на всички в клуба и промени са нужни, само че даже не загатна, че счита да напусне поста си.

" Истината е, че това е една грандиозна загуба. Получихме доста голове. Съперникът заслужи успеха, бореше се повече от нас. Байерн се показа доста мощно. Състоянието на моя тим не трябваше да бъде такова ", разяснява Сетиен.
" Няма да влизам в детайлите на структурата на клуба. Ще забележим какво ще се случи. Може би има причина да споделя такива неща. Наистина разочарованието е голямо. Трябва да си създадем заключения и да мислим да бъдещето. е огромен тим и подобен мач безспорно ще нанесе вреди. Трябва нещо да се промени ", продължи Сетиен.

" Много е рано да приказваме за моето бъдеще. Рано е. Това не зависи от мен. Трябва да погледнем и обстановката като цяло и какви ще са следствията за клуб като Барселона след тази унизителна загуба ", добави наставникът на Барса. Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 2:8краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР