Позор и предателство. Това олицетворява една изказана позиция на един

...
Позор и предателство. Това олицетворява една изказана позиция на един
Коментари Харесай

Джамбазки: Позицията на Слави Трифонов за Македония е позор и предателство

Позор и изменничество. Това въплъщава една изказана позиция на един другояче доста честен и кардинален „ български жител “, който сякаш не пожела да бъде политик. Позорно изменничество на правата и законните ползи на десетки хиляди македонски българи, на паметта на дедите ни, на българската национална чест и достолепие против пътешестване до Съединени американски щати без визи, написа евродепутатът от групата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки във Facebook.

Няма значение каква е повода за тази националнопредателска позиция на ръководителя на Политическа партия „ Има Такъв Народ “- взаимозависимост, напън, договорка, заричане или просто деградация. Тази „ позиция “ е и ще си остане ослепителен образец за позорно национално изменничество.
" Политически зоопарк ": Предложенията на Слави Трифонов към Скопие - огромна неточност или прагматизъм
Отпадане на визите за влизане в Съединени американски щати за българите и неотложно приемане на страната в шенгенското пространство изиска водачът на " Има так...
Прочети повече
Трябва да е ясно, че търгашеството и сеирджийски номера, с цел да се харесаш на някого, нямат място, който приказваме за българската позиция за Македония. А да се обясняваш като малко дете за смисъла на думите си, наподобява още по-нелепо и единствено удостоверява максимата, че може би е хубаво първо да мислим, след това да пишем.

С едно обаче всички сме съгласни - до момента в който Договорът за добросъседство не се извършва от Скопие, никакви взаимни отстъпки и никакви условности не могат да се слагат на масата за договаряния с България.

И първо стои той, след това идват всевъзможни визи и стратегически сътрудници. Затова е редно и цялостната българска позиция за Северна Македония да бъде препотвърдена и бетонирана в идния КСНС при президента.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР