Позор е единственото определение за отсъствието на тримата български евродепутати

...
Позор е единственото определение за отсъствието на тримата български евродепутати
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Позор е отсъствието на тримата български евродепутати от гласуването на пакет Мобилност

Позор е единственото определение за отсъствието на тримата български евродепутати от гласуването на пакета "Мобилност " през вчерашния ден в Европейския парламент. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов.

Той направи коментара, откакто стана ясно, че трима от българските евродепутати - Светослав Малинов, Неджми Али и Николай Бареков - са пропуснали вота, което дефинира пакетът "Мобилност " да попадне в дневния ред на последното съвещание на Европейския парламент единствено с два гласа повече - 156:154.

"Български представители от ЕНП, АЛДЕ и европейските консерватори и реформисти през вчерашния ден пропуснаха да поддържат българските превозвачи. Три гласа, които се оказаха решаващи. Случайно или преднамерено?! И в двата случая е срам, съобщи Калоян Паргов. - Единствено българските социалисти бяха на мястото, за което са определени – да пазят националните ползи ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София добави, че Планът "Макрон " цели да унищожи българския транспортен отрасъл. "А гласуването в Европейския парламент може да легитимира тази присъда. Години ще са нужни, с цел да преодолеем сходна неправда, разяснява още той. - Ето за какво е толкоз значимо кого ще изпратим в идващия Европейски парламент. Дали ще изберем хора без възприятие за дълг и отговонрост или ще изпратим там същински бойци. Много е значимо всички да гласуваме на евроизборите! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР