Poznawam Maq Manolowa много отдавна. Тя е един енергичен човек,

Poznawam Maq Manolowa много отдавна. Тя е един енергичен човек, ...

Весела Лечева: Мая Манолова може да обедини гражданите и партиите.


Poznawam Maq Manolowa много отдавна. Тя е един енергичен човек, който винаги има хъс за решаване на проблемите. Тя не дели хората на "сини" и "червени".

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСП Весела Лечева, която коментира темата за предстоящите местни избори. "В София Мая Манолова е получила най-много номинации и се надявам на днешното заседание на градската организация кандидатурата й да бъде одобрена. На 15 септември ще има заседание на НС на БСП и там ще бъдат одобрени всички номинации за местните избори. За мен Мая Манолова ще получи широка подкрепа. Аз съм убедена, че тя ще успее да смени модела в София. Софиянци чакат скоростно решаване на проблемите си. Нагледахме се на некачствени ремонти. София не е само центъра. Проблеми има в цяла София. Ние няма да сключваме сделка с Мая Манолова. Това ще е сключване на един договор, чрез който ще решаваме проблемите на София. В тази кампания ние издигаме личности за кандидати за кметове. Тези личности могат да поемат анагажименти и да ги изпълняват. Надявам се на една позитивна, честна и открита кампания. Ние отчитаме нашите грешки. Казваме на хората, че заставаме пред тях с нашите алтернативни предложения и ще водим една позитивна кампания. Личност като Мая Манолова обединява гражданите и политическите партии. Готови сме да влезем в една широка коалиция, която я подкрепя", категорична бе Лечева.

"Искам да обещая на гражданите от Велико Търново, че ще направя всичко възможно да не ги разочаровам. Надявам се на честна предизборна кампания, за да не се подменя вота на българския народ. Надявам се удвоим общинските си съветници навсякъде и да спечелим максималоен брой кметове", разкри депутатът от БСП.

Източник: novini.bg